12 Kas 2013

1680 - AHMET ÇAĞATAY DÜZTAŞ

 
2 F Sınıfındayım
 

Sessiz, ne zaman konuşacağını bilen. Okuma becerisi azda olsa önceden var. Genel olarak harfleri tanıyor.
 Okuması iyi. Verilen cümleyi yazabiliyor. Fakat sınıf düzeyine göre az önde olması diğer öğrencilerin keşfedilmesinde zorlanmama neden oluyor. Zamanla onda farklı görevler vererek etkinliğini artıracağız. Öğrenciyi izleme süreci tamamlanmak üzere. Daha sonraki zamanlarda ders kitaplarından  biraz daha önde giderek avantajı fırsata döndürmeye çalışacağız.
  Test uygulamalarında genelde önde gidiyor. ama biraz daha dikkat ederse yanlışsız olarak tamamlayabilir. Gayet iyi gidiyor. Bilmem gereken durumlar olursa mutlaka haberdar ediniz.
    Okumaya bağlı yetenekleri belirgin şekilde önde gidiyor. Matematikte  Hayat Bilgisi de iyi gidiyor. Diğer derslerde sıkıntı yok.

7 yorum:

  1. Sayın hocam zamanla farklı görevler vererek etkinliğini artıracağız demişsiniz anlayamadık açıklayabilirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Matematiksel varlıklar arası ilişkiler ve örüntüler konuları verildikten sonra sayılar arası kavramlar tamamlanınca dediğim uygulamayı yapacağız. Henüz şimdi erken. Saygılarımla..

      Sil
  2. Halil Bey iyi tatiller.İkinci yarıyıl da başarılarınızın devamını dileriz.Bir şey sormak istiyorum.Ahmet Çağatayın karnesinde 'sosyal etkinlikler tamamlanmadı.diye işaretlemişsiniz.Nedir bu sosyal etkinlikler ve Ahmet Çağatay neden tamamlamadı öğrenebilirmiyiz.

    YanıtlaSil
  3. Gözden kaçtığını zannediyorum. Önemli bir şey değil. Rutin bir başlık. Takmayın kafanıza. İyi Akşamlar.

    YanıtlaSil
  4. Halil Bey dersler dışında yaptırdığınız etkinlikleri izledik,çok güzel ve eğlenceli olmuş.Çocukları bu şekilde de eğitmeniz çok hoş.Ahmet Çağatay'ın sınavlarda aceleciliği yüzünden 1-2 soruyu kaçırması dışında bir sıkıntımız yok.Çocuklarla mutlu günler.

    YanıtlaSil
  5. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ÇOCUKLARIN MUTLU OLMASI VE HAYATTAN HAZ ALMASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUZ.
    YAPTIĞI YANLUŞLARA GELİNCE; KENDİSİ YAPTIĞI YANLIŞIN FARKINDA AMA O AN İÇİN FARKEDEMİYOR. İSTİKRARLI İLERLEYİŞ VE DİKKATİ TOPLAMAMIZ GEREKİYOR. MESELA BUGÜN OKUDUĞUNU ANLAMA SINAVINDAN 1 YANLIŞ VAR. O DA NORMAL ZATEN.ATASÖZÜ YORUMLAMA FARKLI BİRŞEY .SABIRLI OLALIM AMA TAKİP EDELİM.İYİ AKŞAMLAR1

    YanıtlaSil
  6. yarım ve çeyreği çok farklı ve güzel bir şekilde öğretmişsiniz.Akıllarında daha çok kalıcı olacaktır.başarılar.

    YanıtlaSil